گزارشی تکان دهنده از سوسیس و کالباسهای ایرانی و عوارض مصرف آنها
از
مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و آشغال و چربی و دل و
روده آنرا بگیرد.او هم این کار را می کند و زواید را در پاتیلی میریزد و
مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما می فروشد.چند روز بعد برای
فرزندان دلبندتان با قیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و سوسیس سفارش
می دهید.و چه بسا خودتان هم با چه لذتی ناخنکی به آن می زنید و کلی خوشحال
می شوید که چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده اید!
غافل
از اینکه همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون را که چند
روز قبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودید؛
دوباره خریده اید و با لذت شاهد خورده شدن آنها توسط فرزندان عزیز و
دلبندتان هستید.گذشته از اینکه اکثر مواد موجود در آن اصلا ارزش غذایی
ندارد.خیلی دلخراش است فرزندی که او را
از جان خود عزیزتر می دارید به سی سالگی نرسیده به دلیل چاقی و اختلالات
هورمونی و گرفتگی عروق باید از این مطب به آن مطب و از این بیمارستان به آن
بیمارستان ببرید و بر بخت بد او و بخت بد خودتان نفرین کنید …

در رابطه با ضررهای بیشمار سوسیس و کالباس از شما خواهش می کنیم تا پایان این خبر ما را همراهی کنید:
از
مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و آشغال و چربی و دل و
روده آنرا بگیرد.او هم این کار را می کند و زواید را در پاتیلی میریزد و
مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما می فروشد.چند روز بعد برای
فرزندان دلبندتان با قیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس و سوسیس سفارش
می دهید.و چه بسا خودتان هم با چه لذتی ناخنکی به آن می زنید و کلی خوشحال
می شوید که چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده اید!
غافل
از اینکه همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون را که چند
روز قبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودید؛
دوباره خریده اید و با لذت شاهد خورده شدن آنها توسط فرزندان عزیز و
دلبندتان هستید.گذشته از اینکه اکثر مواد موجود در آن اصلا ارزش غذایی
ندارد.خیلی دلخراش است فرزندی که او را
از جان خود عزیزتر می دارید به سی سالگی نرسیده به دلیل چاقی و اختلالات
هورمونی و گرفتگی عروق باید از این مطب به آن مطب و از این بیمارستان به آن
بیمارستان ببرید و بر بخت بد او و بخت بد خودتان نفرین کنید …

در رابطه با ضررهای بیشمار سوسیس و کالباس از شما خواهش می کنیم تا پایان این خبر ما را همراهی کنید:
- تولید سوسیس و کالباس از خمیر احشای زائد مرغ!
فارس
نیوز: رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و
استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید
این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این
فرآوردهها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمیزنم.
احمد
شیبانی درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما
حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و
کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و آشغال مرغ بود استفاده
میکردند.وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم
که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که میگفتند
اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم.
معاون
وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل
را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق
در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد
بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند.وی افزود: کارخانههای
بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات
کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباسهای که در بازار هستند که از برندهای
معروف نیستند، شما
میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما
میدهد از کجا میدانید که چیست.
رئیس
سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست،
ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و
گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ
کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم.وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار
شود باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد
کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و
جلوی آنها مرغ را پوست میکنند و
اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که این آشغالها وارد
سیستم نشود.
- غیر استاندارد بودن نود درصد سوسیس و کالباس ها
تابناک:
اداره کل استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداری ۲۶ نمونه سوسیس و
کالباس و همبرگر از مراکز عرضه و فروشگاه های زنجیره ای نموده و این نمونه
ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت که از بیست نمونه سوسیس و کالباس متأسفانه ۱۸ مورد نامنطبق بوده اند …
موارد
مردودی نشان می دهد که تولیدکنندگان از چربی صفاقی(چربی موجود در دستگاه
گوارش و لابه لای روده ها) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه، عروق،
رگ و اعصاب و بافت پیوندی (پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی) یعنی بافت
هایی خاص که عضله نیستند و تولیدکنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده
از این بخش از لاشه دام در تولید فرآورده های گوشتی نیستند استفاده شده
است.
بنا به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران، اسامی تولیدکنندگانی که تولید با استفاده از بافت های غیر مجاز داشته اند به شرح زیر است:
۱_ کالباس خشک تیکه ای ۶۰ درصد شام شام۲_ کالباس خشک ۶۰ درصد آندره۳_ کالباس خشک ۶۰ درصد مروارید سفید گلبرگ۴_ کالباس خشک دانمارکی ۶۲ درصد سولیکو(کاله تهران)۵_ کالباس خشک ۶۰ درصد آرکا۶_ کالباس خشک مارتادلا ۵۰ درصدآرشاک (کیلا)۷_ کالباس خشک ۶۰ درصد صنوبر۸_ کالباس لیوز ۵۵ درصد دارا (راجی)۹_ سوسیس آلمانی ۴۰ درصد شوکا طعام۱۰_ کوکتل گوشت سولیکو ۵۵ درصد کاله تهران۱۱_ سوسیس کوکتل ۵۵ درصد شام شام۱۲_ سوسیس آلمانی ۴۰ درصد گوشتیران۱۳_ کوکتل ۵۵
درصد
مروارید سفید گلبرگ۱۴_ کوکتل ۶۰ درصد آرشاک (کیلا)۱۵_ سوسیس آلمانی ۴۰ درصد ماسیس۱۶_ سوسیس آلمانی ۴۰ درصد آدلی۱۷_ سوسیس آلمانی ۴۰ درصد صنوبر۱۸_ همبرگر معمولی ۶۰ درصد کابی آمل
- پنج خطر سوسیس و کالباس برای بدن
ایسنا:
سوسیس و کالباس، یکی از نمونههای مواد غذایی است که به راحتی آماده مصرف
میشود و در عین حال بسیار خوشمزه است و به همین دلیل طرفداران زیادی در
میان مردم دارد.اما افزایش استقبال مصرف کنندگان از انواع سوسیس و کالباس،
در شرایطی مشاهده میشود که بسیاری از متخصصان تغذیه، به مضرات مصرف این
نوع مواد غذایی اشاره میکنند.این در حالی است که مصرف نوشابهها، سوسیس و
کالباس نیز همپای این مواد هر روز افزایش مییابد به همین علت اغلب کودکان
و نوجوانان با
مشکل
کمبود آهن، روی و انواع ویتامینها مواجه هستند و رشد آنها به طور کامل
انجام نمیشود.
سیدضیاءالدین
مظهری متخصص تغذیه در این رابطه میگوید: دو مسأله اصلی در موضوع استفاده
از سوسیس و کالباس وجود دارد که سوسیس و کالباس از چه موادی تهیه میشود و
در تهیه این فرآورده آیا از استانداردهای تعیین شده، تبعیت میکنند.تمام
محصولات موجود در بازار در کارخانههای نامآور تولید نمیشود، مشخص نیست
سوسیس و کالباسهای فلهای موجود در بازار با چه مواد اولیهای و در چه
اماکنی تولید میشود و نباید میزان مصرف مواد نگهدارنده نیترات و نیتریت
در این مواد
از
میزان استاندارد بیشتر باشد و مدت نگهدارندگی آنها نیز نباید افزایش
یابد.این مواد توان دفاعی بدن را تحت فشار قرار میدهد و موجب هجوم اسیدهای
چرب اشباع شده، میشود و عوارض آن به صورت بیماریهای قلبی، عروقی و
سرطانها بروز میکند.مصرف استاندارد مواد نگهدارنده مسئلهای ایجاد
نمیکند اما بیش از آن خطرناک است.
۱_ سوسیس، فشار خون را بالا میبرد
کارشناسان
تغذیه در انگلیس هشدار دادند مقدار نمک موجود در اکثر سوسیسها بیشتر از
نمکی است که در یک پاکت چیپس وجود دارد. گروهی از متخصصان تغذیه به مطالعه
روی محتوای نمک موجود در گوشت تازه، گوشت منجمد و سوسیسها پرداختند و
متوجه شدند از بین ۲۴۶ محصول مختلف سوسیس که در این کشور توزیع میشود
مقدار نمک موجود در آنها بیشتر از نمک یک پاکت چیپس است.
۲_ سوسیس و کالباس؛ مضر برای پوست
در
سالهای اخیر استفاده از فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس به صورت چشمگیری
افزایش یافته است. این در حالی است که این مواد در کنار طعم جذب کنندهی
خود، مضرات فراوانی خواهند داشت.دکتر فرید صفر، پژوهشگر بیماریهای پوستی
گفت: مصرف زیاد سوسیس و کالباس ممکن است در مواردی کهیر ایجاد کند اما در
بیشتر موارد تشدید کنندهی برخی بیماریهای پوستی از جمله خارش و یا
بیماریهای حاد پوستی است. بیشترین عامل تحریک کنندگی این مواد، فلفل،
ادویه و مواد رنگی و افزودنی است
که
در آن به میزان زیاد وجود دارد بنابراین به افرادی که سابقه بیماریهای
پوستی، خارش یا کهیر دارند، توصیه میشود مصرف این قبیل فرآوردهها را به
حداقل برسانند و ترجیحاً از مصرف آنها خودداری کنند. ضمناً در بسیاری از
موارد اطمینانی از سلامت گوشت مصرفی در این فرآوردهها نیز وجود ندارد.
۳_ خطر بروز سرطان مثانه با مصرف سوسیس و کالباس
مصرف
سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را ۳۰ درصد افزایش میدهد. محققان
تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس
استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند.محققان در تشریح
این اثرگذاری، متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در
این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و
جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.در این پژوهش دانشمندان انستیتو ملی
سرطان در راکویل
آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد
ارزیابی قرار دادند.
۴_ مصرف سوسیس و کالباس و ابتلا به بیماریهای ژنتیکی
محمد
تقی اکبری، رئیس انجمن ژنتیک ایران میگوید: مصرف سوسیس و کالباس قطعاً در
ابتلا به بیماریهای ژنتیکی اثر دارد، البته این ابتلا به مرور اتفاق
میافتد.میزان بیماریهای ژنتیک در ایران نظیر سایر کشورهاست و در مواردی
به دلیل ازدواج خویشاوندی بیشتر از سایر کشورها میباشد.امکانات موجود
برای تشخیص و شناسایی بیماریهای ژنتیکی به این صورت است که سازمان بهزیستی
مراکز مشاوره ژنتیک برای بیماریهای ژنتیک طی دهه گذشته در استانهای
مختلف ایجاد کرده است و
مراکز بهداشت سراسر کشور نیز به بیماریهای ژنتیک پرداختهاند.
در
حال حاضر حداقل ۱۳ تا ۱۶ هزار بیماری ژنتیکی وجود دارد که برخی از آنها
شیوع بالا دارد و شیوع برخی خیلی پایین است.متأسفانه آمار دقیقی از همه
مبتلایان به بیماریهای ژنتیکی نداریم؛ اما در مورد بیماریهای غربالگری
شده مانند تالاسمی میتوان آمار داد. بیماریهای ژنتیکی ۲ دسته هستند: این
بیماریها یا ارثی هستند و از پدر و مادر به ارث میرسند یا بر اثر جهش
جدید در ژن فرد به وجود میآید. به عنوان مثال آکندروپلازی که کوتاهی قد را
موجب میشود، دوسوم به علت جهش
جدید در ژن ایجاد میشود. یکسوم افرادی که به هموفیلی مبتلا میشوند بر
اثر جهش جدید است و قبلاً پدر و مادر فرد به آن مبتلا نبودهاند.
۵_ دشمنی سوسیس و کالباس با قلب
برای
کاهش خطر حملات قلبی و دیابت افراد باید از مصرف زیاد گوشتهای فرآیند شده
اجتناب کنند.به عنوان مثال نباید زیاد در وعدههای غذایی خود هاتداگ،
سوسیس و یا کالباس بخورند. مصرف این غذاها نباید بیش از یک بار در هفته
باشد.طبق تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد روی یک میلیون و دویست هزار
نفر که نتایج آن در کنفرانس انجمن قلب آمریکا مطرح شد، مشخص شد ۲۳ هزار و
هشتصد نفر از این افراد دچار بیماریهای قلبی بوده و ۲ هزار و دویست نفر هم
به سکته مبتلا شده و ۱۰ هزار
نفر دیابت داشتند.
مصرف
بیش از حد مواد افزودنی در سوسیس و کالباس خطرناک است و رادیکالهای آزاد
که بر اثر استفاده از این مواد به وجود میآید، میتواند اطلاعات DNA را
تغییر دهد و یک سلول سالم را به سمت سرطانی شدن سوق دهد.محققان در این
بررسی دریافتند که افرادی که گوشت قرمز فراوری نشده مصرف میکردند به طور
قابل توجهی کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی و دیابت قرار داشتند.اما در
هر حال خوردن گوشتهای فرآیند شده با افزایش خطر ابتلا به این دو بیماری
ارتباط داشت. در واقع برای هر
۵۰
گرم گوشت فراوری شده در هر وعده خطر بیماریهای قلبی تا ۴۲ درصد افزایش
مییابد و خطر دیابت نیز تا ۱۹ درصد بالاتر میرود. به گفته محققان وجود
نمک، مواد شیمیایی نگهدارنده و چربی دلیل ابتلا به بیماریهای قلبی و
دیابت است

بابت اطلاعات مفیدی که از سوسیس و کالباس دراختیار ما قرار دادید متشکرم من هم مصرف کننده سوسیس و کالباس بودم اما با خواندن مطالب مفید شما دیگه از امروز به هیچ وجه این محصولات مضر را خرید نمی کنم . سپاس از شما
سلام دوستان من از این خوشحالم که نزدیک به 6ساله ابن مواد رو مصرف نمیکنم و کوچکترین مشکلی در بدنم ایجاد نشده و امیدوارم که در ایران این فراوردهها منقرض بشن با امید سلامتی برای همتون
شاید در کشورهایی که استاندارد های بالاتر و نظارت های بهتری وجود داره بتونید امتحان کنید ولی اونم توصیه نمی شه...
خیلی حرف های مفیدی بود
















خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی..... ممنون
خیلی جالب بود.
جججججججججججججججااااااااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللللللللببببببببببببببببببببب



































































ببببببببببببببببببببببببببووووووووووووووووووووودددددددددددددددددد.....................
نمیدونم
ولی هرچی باشه خوشمزه اند
مفید بود.تشکر
من هروز کالباس میخوردم والاتن برای خودم خیلی متاسفام ممنون از اطلاعات رسونیتون

باسلام.
میخواستم یه موضوعی رو بهتون بگم اونم اینه که اصلا میدونستید دادن هورمون به مرغ که همه جا همه ی عوام میگن برا مرغدار ضرر به حساب میاد این باور غلطی است که در ذهن مردم جا گرفته جوجه گوشتی که در ایران پرورش داده میشه نژاد راس 308 و کاب 500 میباشد این نژادها به خاطر اینکه سرعت رشدشان بالاست و از این نظر اصلاح نژاد شده اند پرورش داده میشوند چون این نژاد ها دیر تر به بلوغ میرسند مرغ تا زمانی که دیر تر به بلوغ برسد وزن میگیرد بلوغ یعنی ترشح هورمون در بدن اونوقت تصور کنید مرغدار به مرغ هورمون بدهد نتیجه ی عکس میگیرد و متحمل ضرر میشود. تنها ضرری که مرغ های ایران دارد این است که در گوشتشان اثرات داریی مثل آنتی بیوتیک ها وجود دارد و بدن ما با خوردن آنها مقاوم میشود در برابر این آنتی بیوتیک ها و اگر یه سرما خوردگی ساده بگیریم با آنتی بیوتیک های بسیار قویتر با دوز مصرف بیشتر باید درمان شویم
سلام
باتشکر از اطلاع رسانی بسیار خوبتون
من با پشتکار فراوان تلاش میکنم که دیگر سوسیس کالباس مصرف نکنم
من 15 سالمه و 70 کیلو وزن دارم میخواستم بگم که اگر از این به بعد سوسیس و
کالباس نخورم میتونم سلامت زندگی کنم و از این عوارض دور باشم
سه ماهه روزی دو تا ساندویچ میخورم
الان دیدم چه بلایی به سر خودم اوردم
ممنون
لطفا جواب بدید
خیلی مفید بود.
خیلی ممنون
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ اﺷﺨﺎﺻﻲ ﺑﺮاﻱ ﻛﺴﺐ ﺳﻮﺩ ﺯﻳﺎﺩ ﻭﺁﺳﺎﻥ ﻭاﺭﺩ اﻳﻦ ﺻﻨﻒ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﻛﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ی اﻧﺪﻛﻲ ﺩاﺭﻧﺪ( ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﺮﺩ) و اﺯ اﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ,ﺳﻮاﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ و ﺣﺘﻲ اﺯ اﻣﺤﺎ ﻭاﺣﺸﺎﻱ ﺩاﻡ و ﻃﻴﻮﺭ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪ,ﺻﺮﻑ ﻧﻆﺮ ﻧﻤﻴﻜﻨﻨﺪ.اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ اﺯ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﺯﻳﺎﻧﺒﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ اﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ اﺷﺎﺭﻩ ﺷﺪﻩ و ﺑﺎ اﻳﻦ ﺣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺭا ﺑﺎ ﻭﻟﻊ ﻣﻴﺨﻮﺭﻧﺪ..........ﺁﻳﺎ ﺧﻮﺩ ﻣﺎ ﻧﻴﺰ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ???????!!!!!!!!!
عالى بود.
اطلاعات بسیار عالى اى بود متاسفانه من یکى از طرفداران پروپاقرص کالباس هستم
خیلى ناراحت کنندست که تمام غذاهاى مورد علاقه این روزاى ما بى کیفیت و مضر هستن در صورتى که مى شد با یه نظارت و قانون بى عیب و نقص بهترین مواد غذایى رو داشته باشیم . 
در کل ممنون از این توضیحات
کاش مردم ما بخصوص شهرنشینها رعایت میکردند
بابا رو زبون مامان. باباها نندازین تازه بگین پر فایده است



با سلام
به نظرم مطالب در حد زیادی تکراری و کپی شده بود.
یک مثال عنوان می کنم:
مصرف زیاد........... می تواند خطرات قلبی و فشار خون و صدمات پوشتی و ریسک سرطان را بالا ببرد.
به جای این نقطه چین بسیاری از مواد غذایی مفید را هم بگذارید درست از آب در میاید مثلا با ماهی و میگو شروع کنید با برنج با مرغ با هر غذایی که به ذهنتان می رسد.
مشکل عمده مردم ما کم سوادی و زود باوری است. بسیاری از میوه و سبزیجات به ظاهر سالم با آب آلوده آبیاری می شوند و قبل از طی شدن دوره سموم به بازار عرضه می شوند . برای مثال در بساری از مزارع برنج کشور از قارچ کش های از رده خارج در کشورهای بزرگ همچنان استفاده می شود و بعضی از این قارچ کش ها نیمه عمری بین 6 ماه تا یک سال در خاک دارند. تاثیرات استفاده از علف کش های نامناسب و با دوز بالا و .... خود سبزیجات و برنج و کندم و ... را آلوده و خطرناک تحویل میدهد. در مورد محصولات لبنی و تخم مرغ از مواد خطرناکی مانند فرمالدهید به فراوانی استفاده می شود و علی رغم این مواد درصد رطوبت بالا در مناطقی مانند شمال کشور درصورت کپک زدن خوراک دام سموم قارچی که در همه لبنیات به ما خورانده می شود چشمگیر است. آب ضد عفونی شده با کلر هم که ریسک سرطان روده بزرگ دارد و همه خوراکی های کشور به همین صورت است پس بهترین راه این است که هیچ چیز نخوریم!
بیشتر عوارضی که برای محصولات گوشتی فراوری نام بردید در صورت استفاده متناوب عوارض مشابه ای ایجاد می کند. استفاده از خمیر مرغ به عنوان پر کننده در محصولات بی نام و نشان بیشتر وجود دارد و در هر حال استفاده از واژه مرغ هورمونی هم بسیار خنده دار است. هومونی در کار نیست دوست عزیز استفاده از جیره غذایی برای طیور است که این رشد سریع را در پی دارد نه هورمون.
در ضمن از نیتریت و نیترات در آب معدنی هم استفاده می شود به علت اینکه آب معدنی بدون گاز در ایران تولید می شود برای جلوگیری از رشد جلبک . و.... ضروری است در حالی که محصولات لبنی مانند دوغ گازدار هم دارند ناپدید می شوند و با مواد نگه دارنده به جای گاز خطرناک تر می شوند (وجود فشار در بطری مانع از ایجاد قارچ و باکتری و .. می شود).
به جای ترساندن مردم از محصولاتی که ریسک بالایی ندارند بهتر نیست به محصولات صد در صد سرطانزایی مانند آزبست که در ایران مثل نقل و نبات همه جاهایی که در دیگر کشورها منسوخ شده است کاربرد دارد اشاره کنید و مردم را از بوی لنت ترمز و سقف ها و سایه بان های ایرانیت و لوله های آب شرب اصلی و ... بترسانید؟
خسته نباشین اطلاع رسانی شما عالی بود ممنون به من خیلی کمک کرد
واقعاََ که راسته
ممنون
عالی بود.
من 9 سال دارم بسیار جالب بود.
ممنون


[:



:]



























ممنون از اطلاع رسانی خوبتون